Bedrukken
Bella Bambini Fashion Baby Kids Ontwerp uw eigen opdruk
Shirt
Polo
Jas / fleece
Sweater
Oranjeshop
Hesjes
Cap / muts
Ovenwanten / kookschort
Rokje
Broeken
Tassen / rugzakken
Badjas
Product algemeen Team- en Sportkleding Volwassenen SUPER SALE
Mijn aanvraag
Bellabambini kinderkleding

Social media
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding

Kids

Kies uw categorie

Ontwerp uw eigen opdruk Kids bedrukken
Shirt Kids bedrukken
Polo Kids bedrukken
Jas / fleece Kids bedrukken
Sweater Kids bedrukken
Oranjeshop Kids bedrukken
Hesjes Kids bedrukken
Cap / muts Kids bedrukken
Ovenwanten / kookschort Kids bedrukken
Rokje Kids bedrukken
Broeken Kids bedrukken
Tassen / rugzakken Kids bedrukken
Badjas  Kids bedrukken
 
 


Kinderkleding bedrukken

Het bedrukken van kinderkleding is de dagelijkse bezigheid van Bella Bambini. Wij hebben ons gespecialiseerd in het bedrukken van kinderkleding, babykleding en kinder- en babytextiel. Op onze website vindt u een zeer ruim assortiment producten welke wij kunnen bedrukken met iedere gewenste opdruk. U kunt hieruit een keuze maken en vervolgens aan de slag gaan in onze ontwerpstudio (creator) om dit product te personaliseren. Wanneer het ontwerp klaar is, dan kunt u de opdracht tot het laten bedrukken van de kinderkleding bevestigen en uw opdracht veilig betalen. Wij gaan er dan direct mee aan de slag. Voor aantallen vanaf 10 stuks kunt u het offerte-formulier invullen.

U kunt bij meerdere ondernemers terecht voor het professioneel laten bedrukken van kinderkleding. Waarom zou u het bedrukken van kinderkleding dan juist overlaten aan Bella bambini? Op de eerste plaats garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende duurzaamheid van zowel het textiel als de opdruk. Het kind zal dan ook lang en intensief plezier kunnen hebben van de kleding. Daarnaast kunnen wij het bedrukken van kinderkleding uitvoeren tegen een scherpe prijs, waardoor u altijd profiteert van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. U maakt bij ons het ontwerp zelf en kunt het eindresultaat al zien voordat u de opdracht plaatst. Tot slot bieden wij u een zeer complete en vriendelijke service wanneer u het bedrukken van kinderkleding aan ons overlaat.

Voor het bedrukken van kinderkleding bent u altijd aan het juiste adres bij Bella Bambini. Heeft u nog vragen over het laten bedrukken van kinderkleding of wilt u meer informatie en advies? Bel dan naar 0418-511642 of mail naar info@bellabambini.nl. Heeft u interesse in een groter aantal bedrukte kleding? Vul dan het online offerteaanvraagformulier vrijblijvend in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
NIEUW
Sporttenues voor kinderen en volwassenen, vele kleurvariaties mogelijk
Klik hier om naar collectie te gaan
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Laatste nieuws
19-08-2015 - Nieuwe sportcollectie online
Lees meer
25-06-2015 - 100 shirts aanbieding
Lees meer
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Onze beoordelingen
Bellabambini kinderkleding