Bedrukken
Bella Bambini Fashion Baby Ontwerp uw eigen opdruk
Pyjama
Babymutsje
Rompertje
Sweater
Shirt
Slabbetje
Badjas
Oranjeshop
Rokje
Polo
Broekje
Slofjes
Babytextiel & Accessoires Geboortepakket / Kraammand Kids Team- en Sportkleding Volwassenen FASHION&TRENDS SUPER SALE
Mijn aanvraag
Bellabambini kinderkleding

Social media
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding

SweaterBabysweater bedrukken

Bedrukken babysweater
Voor het laten bedrukken van een babysweater bent u aan het juiste adres bij Bella Bambini. Wij hebben een jarenlange ervaring in het bedrukken van kleding en textiel voor kinderen en baby’s. Het bedrukken van een babysweater gebeurt bij ons dan ook altijd op professionele wijze, waardoor wij u de optimale kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid kunnen garanderen, zowel van de kleding als van de opdruk. Wilt u het bedrukken van een baby sweater aan ons overlaten, dan kunt u aan de slag gaan in onze ontwerpstudio (creator).

Baby hooded sweater cadeau
Wilt u een baby hooded sweater cadeau doen aan een baby en wilt u dat het een uniek presentje wordt? Dan kunt u kiezen voor het laten bedrukken van een baby sweater. U kunt in onze ontwerpstudio aan de slag en de sweater zo leuk en uniek maken als u zelf wilt. Is het ontwerp klaar, dan nemen wij het over en gaan wij aan de slag met het bedrukken van de babysweater volgens uw ontwerp.

Babysweater bestellen?
Wilt u het laten bedrukken van een babysweater overlaten aan een professioneel en zeer ervaren bedrijf? Laat het bedrukken van de baby sweater dan over aan de vakkundige medewerkers van Bella Bambini. Wij zijn u altijd graag van dienst. Kijkt u gerust even verder op onze website voor meer informatie. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u bellen naar 0418 – 511 642 of mailen naar info@bellabambini.nl. Wij helpen u graag verder. Wilt u een groot aantal sweaters laten bedrukken? Vraag dan een offerte aan via het offerteaanvraagformulier. Wij stellen deze graag vrijblijvend voor u op.
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
NIEUW
Beste klant,
Graag informeren wij u over onze zomervakantie.
Ons kantoor is in de periode van 15-07 t/m 05-08 gewoon geopend, maar de mail zal beperkt worden gelezen en mogelijk is er een beperkte telefonische bezetting.

De productie draait gewoon door.

Mocht u nog met vakantie gaan, dan wensen wij u een hele fijne vakantie; met veel ontspanning en zonneschijn.

Wij hopen u na onze vakantie weer te mogen begroeten als klant!
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Laatste nieuws
25-06-2015 - 100 shirts aanbieding
Lees meer
28-05-2015 - Hofleverancier van de Julianatoren
Lees meer
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Onze beoordelingen
Bellabambini kinderkleding