Bedrukken
Bella Bambini Fashion Baby Ontwerp uw eigen opdruk
Pyjama
Babymutsje
Rompertje
Sweater
Shirt
Slabbetje
Badjas
Oranjeshop
Rokje
Polo
Broekje
Slofjes
Babytextiel & Accessoires Geboortepakket / Kraammand Kids Team- en Sportkleding Volwassenen FASHION&TRENDS SUPER SALE
Mijn aanvraag
Bellabambini kinderkleding

Social media
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding

ShirtBedrukken Baby T-shirt

Bedrukken baby tshirt
Voor het laten bedrukken van een baby tshirt bent u van harte welkom bij Bella Bambini. Wij bieden u een leuk assortiment baby- en kinderkleding die wij geheel naar wens voor u kunnen bedrukken. Een baby tshirt wordt zo niet alleen heel leuk, maar vooral ook erg persoonlijk en uniek om iemand cadeau te doen. U kunt bij ons terecht voor het laten bedrukken van een baby tshirt, een rompertje, een broekje, slaapzakje en tal van andere leuke producten.

Baby tshirt bedrukken
Bella Bambini heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van de meest uiteenlopende soorten baby- en kinderkleding en –textiel. Voor het bedrukken van een baby tshirt maken wij gebruik van de beste druktechnieken, waardoor wij u altijd een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. Het grootste voordeel van het laten bedrukken van een baby t-shirt door onze ervaren medewerkers is wel dat u het ontwerp volledig zelf kunt maken op onze website. Zo weet u altijd zeker dat u een eindproduct in handen krijgt dat volledig aan uw wensen voldoet. Het laten bedrukken van een babyshirt is bij ons tevens zeer voordelig.

Bedrukken van een babyshirt
Het bedrukken van een babyshirt is slechts een enkele activiteit van Bella Bambini. Op onze website leest u meer informatie over het laten bedrukken van een baby tshirt of ander leuk textielproduct voor baby’s en kinderen. Wilt u meer informatie of wilt u advies? Bel dan naar 0418-511 642 of stuur een mail naar info@bellabambini.nl. Wilt u een grotere bestelling plaatsen en hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen? Bij het product vindt u een offerteaanvraagformulier. Wanneer u deze invult, dan zullen wij spoedig contact met u opnemen. U kunt ook direct een bestelling plaatsen.
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
NIEUW
Beste klant,
Graag informeren wij u over onze zomervakantie.
Ons kantoor is in de periode van 15-07 t/m 05-08 gewoon geopend, maar de mail zal beperkt worden gelezen en mogelijk is er een beperkte telefonische bezetting.

De productie draait gewoon door.

Mocht u nog met vakantie gaan, dan wensen wij u een hele fijne vakantie; met veel ontspanning en zonneschijn.

Wij hopen u na onze vakantie weer te mogen begroeten als klant!
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Laatste nieuws
25-06-2015 - 100 shirts aanbieding
Lees meer
28-05-2015 - Hofleverancier van de Julianatoren
Lees meer
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Onze beoordelingen
Bellabambini kinderkleding