Bedrukken
Bella Bambini Fashion Baby Ontwerp uw eigen opdruk
Pyjama
Babymutsje
Rompertje
Sweater
Shirt
Slabbetje
Badjas
Oranjeshop
Rokje
Polo
Broekje
Slofjes
Babytextiel & Accessoires Geboortepakket / Kraammand Kids Team- en Sportkleding Volwassenen FASHION&TRENDS SUPER SALE
Mijn aanvraag
Bellabambini kinderkleding

Social media
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding

RompertjeRompertjes bedrukken

Bedrukken rompers
Het bedrukken van rompers is slechts een enkele kwaliteit van Bella Bambini. Wij kunnen de meest uiteenlopende soorten baby- en kinderkleding en baby- en kindertextiel bedrukken met iedere gewenste creatie. Het bedrukken van de rompertjes gebeurt bij ons op vakkundige wijze, waardoor de uitstekende kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid altijd een garantie zijn. Voor het bedrukken van rompers maken wij dan ook uitsluitend gebruik van de beste druktechnieken en zeer ervaren vakmensen.

Bedrukken rompertjes
U kunt bij meerdere (online) bedrijven terecht voor het laten bedrukken van rompertjes. Toch kunt u het bedrukken van rompers het beste overlaten aan de professionals van Bella Bambini. Waarom? Omdat wij het bedrukken van de rompers kunnen doen tegen de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wij bedrukken onze producten altijd op professionele wijze tegen de meest scherpe prijzen. Ook voor grotere aantallen zijn wij uw partner. Vul het offerteaanvraagformulier in en wij stellen vrijblijvend een offerte voor u op. U kunt ook direct uw bestelling plaatsen.

Bedrukken van rompers met eigen ontwerp
Heeft u interesse in het laten bedrukken van rompers? U kunt online zelf een ontwerp maken in de online ontwerpstudio (creator). Wanneer het ontwerp naar wens is, dan kunt u de opdracht bevestigen en de bestelling veilig betalen via een bankoverschrijving of iDeal. Wij gaan aan de slag met het bedrukken van de rompers en leveren u het eindproduct op het gewenste adres. Uiteraard zijn wij ook uw partner voor grotere aantallen bedrukte rompertjes. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 0418-511 642 of stuur een mail naar info@bellabambini.nl.

Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
NIEUW
Beste klant,
Graag informeren wij u over onze zomervakantie.
Ons kantoor is in de periode van 15-07 t/m 05-08 gewoon geopend, maar de mail zal beperkt worden gelezen en mogelijk is er een beperkte telefonische bezetting.

De productie draait gewoon door.

Mocht u nog met vakantie gaan, dan wensen wij u een hele fijne vakantie; met veel ontspanning en zonneschijn.

Wij hopen u na onze vakantie weer te mogen begroeten als klant!
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Laatste nieuws
25-06-2015 - 100 shirts aanbieding
Lees meer
28-05-2015 - Hofleverancier van de Julianatoren
Lees meer
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Onze beoordelingen
Bellabambini kinderkleding