Bedrukken
Bella Bambini Fashion Baby Ontwerp uw eigen opdruk
Pyjama
Babymutsje
Rompertje
Sweater
Shirt
Slabbetje
Badjas
Oranjeshop
Rokje
Polo
Broekje
Slofjes
Babytextiel & Accessoires Geboortepakket / Kraammand Kids Team- en Sportkleding Volwassenen SUPER SALE
Mijn aanvraag
Bellabambini kinderkleding

Social media
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding

Polo


Baby Polo korte mouw bedrukken
Vanaf € 5.94

Babypolo bedrukken

Babypolo bedrukken
Wilt u een babypolo laten bedrukken? U kunt bij tal van (online) kledingdrukkerijen terecht voor bedrukte kleding. Echter, in de meeste gevallen is het helaas niet mogelijk een polo te laten bedrukken voor een baby. Het gaat vaak uitsluitend om kinderkleding of kleding voor volwassenen. Wij, van Bella Bambini, vinden dat het juist erg leuk is om een polo te bedrukken voor een baby. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het bedrukken van baby- en kinderkleding en baby- en kindertextiel.

Babypolo ontwerpen
Als u een babypolo wilt laten bedrukken, dan kunt u een leuke polo kiezen uit ons online assortiment. Het betreffende kledingstuk kan naar wens worden ontworpen in onze ontwerpstudio (creator), waar u er een leuke tekst of afbeelding op kunt plaatsen. U bepaalt zo hoe wij de babyplo gaan bedrukken. Als het ontwerp naar wens is, dan kunt u de bestelling plaatsen en veilig afrekenen. Wij gaan dan aan de slag met de babypolo en leveren dit op het gewenste adres. Voor grotere bestellingen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van het offerteaanvraagformulier op de website. Wij stellen deze graag voor u op.

Polo bedrukken baby
Bella Bambini kan een polo bedrukken voor een baby. Hiervoor maken wij gebruik van de beste druktechnieken. Wanneer u bij ons een babypolo laat bedrukken, dan profiteert u van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Neemt u gerust even een kijkje in het ruime assortiment. Op onze website vindt u tevens meer informatie over ons, onze mogelijkheden en onze kwaliteiten. Heeft u toch nog vragen voordat u een bestelling plaatst? Bel dan vrijblijvend naar 0418 – 511 642 of stuur een mail naar info@bellabambini.nl. Wij helpen u graag verder.Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
NIEUW
Baby hooded sweaters nu beschikbaar in 3 maten en diverse kleuren.
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Laatste nieuws
01-12-2014 - Special Made Slabbetjes
Lees meer
18-11-2014 - Babyset met geboortekaartje
Lees meer
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Onze beoordelingen
Bellabambini kinderkleding