Bedrukken
Bella Bambini Fashion Baby Ontwerp uw eigen opdruk
Pyjama
Babymutsje
Rompertje
Sweater
Shirt
Slabbetje
Badjas
Oranjeshop
Rokje
Polo
Broekje
Slofjes
Babytextiel & Accessoires Geboortepakket / Kraammand Kids Team- en Sportkleding Volwassenen FASHION&TRENDS SUPER SALE
Mijn aanvraag
Bellabambini kinderkleding

Social media
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding

BabymutsjeBedrukte babymuts

Voor een babymuts kunt u bij verschillende (online) winkels terecht. Wanneer u op het internet gaat zoeken naar de mogelijkheid om een bedrukte babymuts te bestellen, dan komt u de meest uiteenlopende mogelijkheden tegen. Echter, in de meeste gevallen gaat dit om voorgedrukte mutsjes. Hierdoor is het uitsluitend mogelijk een passend babymutsje met naam te bestellen wanneer de baby een veelvoorkomende en goedbekende naam heeft gekregen.

Babymutsje met naam

Bella Bambini levert altijd de juiste babymuts met naam, of de baby nu een bekende naam heeft gekregen of een naam die in ons land niet of nauwelijks voorkomt. Wij vinden het belangrijk dat iedere baby een babymuts met naam kan dragen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid de babymuts met naam op maat te laten maken. U kiest een leuk mutsje uit ons assortiment en laat deze naar wens door ons bedrukken met de juiste naam of desgewenst met logo. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste babymuts krijgt of cadeau kunt doen, ongeacht de naam van de baby.

Babymutsjes bedrukken

Wilt u babymutsjes bedrukken, voor uw eigen pasgeborene of om cadeau te doen? Dan staan de ervaren medewerkers van Bella Bambini graag voor u klaar. U kunt de babymuts met naam online ontwerpen in onze ontwerpstudio (creator) en deze bestellen wanneer de babymuts met naam aan uw wensen voldoet. U kunt uw bestelling veilig afrekenen, waarna wij deze op korte termijn aan u verzenden. Wilt u meer informatie of advies? Bel dan vrijblijvend naar 0418-511642 of stuur een mail naar info@bellabambini.nl. Wij zijn u graag van dienst.Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
NIEUW
Beste klant,
Graag informeren wij u over onze zomervakantie.
Ons kantoor is in de periode van 15-07 t/m 05-08 gewoon geopend, maar de mail zal beperkt worden gelezen en mogelijk is er een beperkte telefonische bezetting.

De productie draait gewoon door.

Mocht u nog met vakantie gaan, dan wensen wij u een hele fijne vakantie; met veel ontspanning en zonneschijn.

Wij hopen u na onze vakantie weer te mogen begroeten als klant!
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Laatste nieuws
25-06-2015 - 100 shirts aanbieding
Lees meer
28-05-2015 - Hofleverancier van de Julianatoren
Lees meer
Bellabambini kinderkleding
Bellabambini kinderkleding
Onze beoordelingen
Bellabambini kinderkleding